francais
Nederland
English
deutsch
galerie
index

SHAMROCK villa is gebouwd net na de Tweede Wereldoorlog, in de gevonden typische stijl - bijna - overal in de "concessie".


Eerste eigenaar van een printer Brussel (die had gebouwd), werd ze gegrepen door de Belgische staat als gevolg van de gezamenlijke activiteiten van een dergelijke persoon tijdens de oorlog.


De Belgische staat SHAMROCK verkocht op een veiling in 1951 tot een familie die er woonde vele jaren alvorens het te gebruiken als vakantiehuis, dan huren.


Dus in de vroege jaren 1970, had ik de gelegenheid om een prachtige vakantie door te brengen elk jaar in juli.


Tot 1990, toen na het overlijden van de eigenaar en de erfgenamen van zijn beslissing om te verkopen, hadden we de gelegenheid om SHAMROCK kopen.


Sindsdien tientallen gezinnen hun vakantie doorgebracht in elk seizoen.


Jaar na jaar proberen we het comfort van de villa te verbeteren, met behoud van haar charme.

Omdat de oude huizen hebben een onbetaalbare geheugen worden bewaard, en de villa's van de "Concessie" de Haan op zee, behoren tot de weinige getuigen die zich kunnen herinneren hoe het was om de Belgische kust is een semi- eeuw.

  

Welkom

Foto

Dit jaar heeft de begane grond (behalve keuken) is volledig gerenoveerd: nieuwe tegels, plaatsen van een massief eiken vloer, nieuwe elektrische, stukadoors en schilderen ...

Laatst bijgewerkt op 27/01/2016

Home

Mr & Mme Jean Gérain 25, rue de Fontenelle - B 1390 Grez-Doiceau

GSM: 0475/31.57.42 dr.gerain.jean@skynet.be